Tja, voor dat extraatje van 5 euro moet je het niet doen. Over deel 1: Sean Murphy heeft een eigen Batman-universum gecreëerd, een afschrikwekkend met Jack Napier in de hoofdrol, het alter ego van meestergek The Joker. Het opende een apocalyptische poort die nu vervloekt verder gezet wordt in Curse of the White Knight. Black Label DC, inderdaad, erg duister van insteek. Met vooral het dubieuze van het vrijgeven van de geheime identiteit als hoofdbrok, verscholen achter de verschijning van Azraël (ja, Murphy rakelt oude bekenden op). Bij de cliffhanger hoop je dat het slechts een zinsbegoocheling was, toch vrees je ervoor. Vlug dat tweede deel erbij pakken. O zo viriel getekend (7/10). Over deel 2: Wat een wreed bloedbad. Sean Murphy weet het zo gezwind te vertellen dat je meegevoerd door de emoties smachtend uitkijkt naar het slot. Wat een vervloekt gekkenhuis deze Curse of the White Knight. Wow (7,5/10).
30-03-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *