Laat dit zo aub zo hard floppen dat er geen sprake van vervolgen kan zijn. Van Turnhout en van de Kerkhof leveren het eerste luik van een trilogie af. Matijs van de Kerkhof is een beeldend kunstenaar die de basisprincipes van het tekenen weinig onder de knie heeft. Abstractie van de werkelijkheid kan je doen eens je de basisprincipes onder de knie hebt, helaas kladdert Matijs erop los zonder ook maar enige voeling met anatomie te hebben. Pijnlijk amateurisme dat zelfs gedragen door selfpublishing het daglicht best niet ziet. De saaiheid in de visuele vertelling doet volledig afbreuk aan het verhaal, je focus wordt steeds gefnuikt door beelden die het netvlies negatief raken. Na x-aantal pagina’s gaat jouw licht voor Lichtstadfamilie uit. Zonde, want de cover liet anders vermoeden.
20-06-2021

4/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *