Over deel 4: en inderdaad, de reis is weer buitengewoon. Retro en toch futuristisch, met getransformeerde herkenbare plekjes (San Francisco). Kan Camboni werkelijk zo goed tekenen of is het de kleurentoevoeging door Gaspard Yvan. Wondermooi om zien. Heerlijk om in deze wereld te vertoeven. Over deel 5: Filippi en Camboni maken er inderdaad een buitengewone reis van. De ontdekkingstocht is er vooral eentje van verwondering. Vooralsnog gaat de magie niet verloren. Mooi, een jeugdig ogende strip voor alle leeftijden. En over deel 6: Filippi maar vooral Carboni en de twee inkleurders zorgen er pas voor dat je mee de buitengewone reis beleeft van die twee wonderkinderen. De chaos wordt door Filippi niet helemaal uitgeklaard inhoudelijk durft de scenarist wel eens een steek laten vallen. Echter die verwondering voor die steampunkachtige enscenering, die is magisch mooi.
26-07-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *