Een verloren dorp met allemaal Smurfinnetjes met een purperen haartooi, een uitbreidingszet van Parthoens en Culliford gebaseerd op een nieuwere animatiefilm om het blauwe universum verder uit te breiden met de klemtoon op het vrouwelijke! Hierdoor is de inkleuring zeemzoeter die kinderen ongetwijfeld zal bekoren. De Raaf heeft wat weg van de Smurführer, eentje die de plak komt zwaaien en menig Verloren Dorpsbewoners rond de vinger – euh poot – weet te winden. Opletten met van die manipulatieve demagogen is de onderliggende boodschap. Gelukkig maakt eendracht macht eens ze tot inkeer komen. Alleen zien ze dat iets te laat en wordt het pad geëffend voor een nieuw avontuur. De Raaf, leuk.
31-07-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *