Een verkoopsucces die een vaste waarde op de markt weer extra krediet geeft, logisch dat een uitgever er wederom op springt om de formule te herhalen. De eerste Lucky Luke van Bonhomme was bovendien naast commercieel, vooral artistiek een succes. Wanted Lucky Luke is van hetzelfde laken een pak, zonder het als een exacte kopie te moeten klasseren. De verrassing is weg, de verwondering en de magie ook. Nochtans beschikt Bonhomme over 70 pagina’s die hij ten volle benut, om de gezochte held in een negatief daglicht te plaatsen. Ondanks de extra ruimte mist het boek diepgang. Veel te veel zijsprongetjes (de neef van de Dalton-neven) moeten het gerecht kruiden, het is iets te veel van het goede met die drie vrouwen die de cowboy willen inpalmen. Wanted Lucky Luke, is goed, niet subliem.
15-07-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *