Toledano, die kan na Ken Games niets verkeerd doen, zelfs nu wanneer hij zich associeert met de mystieke Runberg. Je wordt meteen gedropt in een veranderde wereld, de mensheid is danig aangetast en ligt duidelijk onder de sloef van aliens. Een beetje à la Renaissance, al is er hier van een wedergeboorte geen sprake. Erg opbeurend is het allemaal niet, toch zeker wanneer blijkt dat net als in Walking Dead de mensen onderling niet overeenkomen zoals het hoort. Je hebt machiavellistische groepen die zich ten opzichte van zwakkeren met geweld manifesteren. Ondanks de idylle speelt Runberg het spel keihard. En jij kijkt wezenloos toe. Blij dat het tweede deel gelijktijdig verscheen!
15-07-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *