Een overgangsalbum, want Yann krijgt een nieuwe missie in de schoot geworpen. Nog voor hij goed en wel op weg is, worden zijn passen al gesaboteerd. Met als tegenspeelsters, een elegante dame die al vrij vlug een serpent blijkt te zijn. Schijn bedriegt, net als de oogstrelende pracht en praal van het Versaillaanse hof waar iedereen vecht om zijn/haar post. Subliem, de manier waarop Pellerin gebouwen en schepen tot in de details levensecht reconstrueert zonder het gevoel te hebben dat je naar foto’s zit te kijken. Elegant de manier waarop zijn personages voortbewegen. Uitmuntend die historische perfecte stripkleuren die je in de juiste sfeer doen baden. Als je nu nog altijd geen fan bent van De Havik, dan is alles tevergeefs.
09-08-2021

8,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *