Heeft als reeksnaam niet dezelfde uitstraling dan het Franse origineel. Ja, behoorlijk theatraal met The Sting-achtige allures, je verwacht het niet meteen bij zo’n minder gegoede gemeenschap. Simon en Stalner blinken vooral uit in illustratieve klasse. Ondanks de agressie in hun poppentheater schittert alles door een warme, zomerse gloed die gek genoeg de miserie doet vergeten. Die contrasterende toon werkt ontwrichtend, je blijft verrast kijken naar de evolutie in het verhaal van dé grote Sarah die als Bernhardt wel heel klein kan zijn als persoonlijkheid. Visueel wondermooi met voor Stalner betrekkelijk weinig maniërisme en dat levert als geheel een mooi, gepassioneerde strip op.
15-09-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *