Pfew, Fred Duval haalt alle registers open om Carmen te confronteren met haar verleden, oude bekenden duiken immers terug op. Met het trage verschijningsritme bij Daedalus ben je ondertussen de draad al lang kwijt. Herlezen is de boodschap. Inhoudelijk is het geen sinecure voor Carmen, enerzijds een ‘geheime’ opdracht uitvoeren terwijl anderzijds er een premie van miljoenen dollars op je hoofd staat. De kille, afstandelijke Carmen gaat nog maar eens het gevecht aan met de mondiale wereld van de artificiële intelligentie. Misschien kan het geen kwaad dat ook zij een beetje meer emotie toont? Enem evolueert zienderogen en geeft Carmen een andere look. Een uitstekende leerschool.
10-08-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *