Een wat als On the Road wanneer Oppenheimer even zijn atomaire verplichtingen ontvlucht en onderweg door Jack Kerouac mee op sleeptouw wordt genomen. De reis die Duval & Pécau ons uitstippelen, is nog nooit zo boeiend en filosofisch geweest. De strakke wetenschapper die uit de band springt en zich mee laat slepen in een avontuur vol seks, drugs en rock & roll zonder dat het een Leaving Las Vegasachtige psychedelische trip wordt, het smaakt voor een keer naar meer. En je wordt zelfs op je wenken gediend, met in het Nederlands gelijktijdig verschenen het al even boeiende vervolg. Denys is een brave tekenaar, uiterst geknipt om Oppenheimers ‘uitstapje’ niet te extatisch weer te geven.
04-08-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *