Hoe zou het zijn om in de huid van een Marsupilami te kruipen? Hector mag het ‘aan den lijve’ ondervinden. Gezien de titel is het woord Super hier duidelijk van toepassing. Colman trapt niet in de val om het beest noch Superman noch Batman achterna te laten gaan. Geen mensenreddende acties, geen wereldverbeterende stunts, alles verloopt op een iets meer bescheiden schaal. Hoewel, de echte Marsu moet wél halsbrekende toeren uitvoeren om de onbesuisde jongen in te tomen en te redden van enig onheil. Supermarsu is anders dan anders, zonder gezever rond de indianenstammen, met een oersimpel verhaal en heel open tekeningen. Alsof Batem en Colman, ondertussen al hun vijftiende album samen, er weer zin in hebben en geïnspireerd tonen hoe het voelt om zo’n geel beest met zwarte stippen te zijn. De cliffhanger opent de poort naar een nieuw avontuur.
04-08-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *