Het gestage begin van een drieluik, met centraal John Lord en de UPI die de oord op hun mentor willen ophelderen. Patrick Laumond blijft obligaat flou, hij moet het verhaal drie albums lang rekken. De tussenpassages met de verwilderde vrouw hinten op belangrijke aanwijzingen, maar voor hetzelfde geld gaat de scenarist toch een andere richting uit. Dit eerste deel intrigeert, helaas niet bij het nekvel grijpend. De tekeningen van Filippi zijn stijlkundig los en worden door de inkleuring met de juiste gloed bedekt.
08-09-2021

6/10

Een sfeerscheppende detectivethriller met Tarzan-allures en L’enfant sauvage-achtergronden. Wedden dat Laumond en Filippi toch nog een verrassing uit de hoed toveren wanneer je denkt dat alle puzzelstukjes moeten bij elkaar vallen?
08-09-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *