Vijftien (!) jaar na datum verschijnt alsnog dit vijfde deel. Toch wel een bijzondere invulling van het kind Nävis met haar enorme overlevingsinstinct. Even denk je het vingerwijzende ouderlijke gezag te ontdekken voor kinderen die te veel in hun virtuele fantasywereld bezig zijn tijdens videogames. Zo ver gaan de auteurs niet, jammer. Wel een les voor Nävis over hoe het voelt om echt verantwoordelijkheid te dragen. Grappig de verschillende ingefluisterde mogelijkheden. Het kind is een echte wijsneus. Prinses Nävis doet je weer beseffen waar voor een unieke, andere stripreeks van Konvooi dit is, uitstekend leesvoer voor kinderen. Een aanrader voor alle jongeren (en ouderen jeugdig van geest).
01-09-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *