Een zeer verleidelijke en uitnodigende voorkaft, linkt je niet meteen met Futaki’s De bende van Bonnot. Toch kom je in een gelijkaardig thriller-detectiveverhaal terecht met de ‘onschuldige’ hoofdrolspeelster die onverwacht een grotere rol zal spelen in dit naïef hypnosespelletje. Het lijkt bij een eerste lezing abstract en afstandelijk, het minimalistisch vrijgeven van extra info zorgt voor onaangekondigde wendingen. Eens er doorheen best nog eens van bij het begin alles overlopen want wat eerst onbelangrijk leek, zou wel eens… Futaki tekent wederom ingetogen, alles gefocust op Camilles harde strijd om te overleven, met links en rechts aanknopingspunten die je hopelijk verder op weg helpen. Da’s buiten Galandon gerekend die de plot netjes uitkiende. Meegevoerd door de intrige verrassen de auteurs.
26-10-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *