Tarantino heeft zijn papieren evenbeeld. Nicolas Petrimaux brengt een kleurrijke gangstercast samen met daartussen de ‘simpele’ Ramirez. Is hij echt de onschuldige jongen die hij steeds laat uitschijnen te zijn? Dukes of Hazard Smokey and the bandit, Petrimaux geeft je dat heerlijke gevoel van de hersenloze actiefilms. Hij laat ze herleven met platwalsende Stallones, zwalpende Schwarzeneggers en meedogenloze killers die jacht maken op wild terwijl de politie vanop de zijlijn moet toezien. Totaal over de top, want net wanneer je denkt dat de grens van het onwaarschijnlijke is bereikt, doet de auteur er nog een schep bovenop. Grappig, obsceen, extatisch en viriel. Jagen op Ramirez, pure fun.
08-09-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *