Vliegers voorlopig nog altijd niet zo hoog in de lucht omdat er behoorlijk wat bedisseld wordt op de grond achter de schermen. Oostfront Squadron is de steriele verwerking van historische feiten, aangedikt met romantische poespas. Buendia en Cayre schrijven vanuit twee stellingen. Niet alleen de Frans-Russische infiltratie komt aan bod, ook de Duitse spionage krijgt zijn deel. Voor diplomatie neem je best Bestemming Moskou.
13-05-2020

5/10

Liefhebbersstrip die wel inspeelt op de emoties van vliegeniers van de clichés: de rokkenjagers, de idealist, de romanticus, de diplomaat, de kamikaze, de kameraad. En dat vanuit twee kampen bekeken. Je hebt Hugault, de rest blijft daar ver onder steken. Kil getekend.
11-07-2020

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *