Geniale woordspeling, niet, met mummies in de hoofdrol: het mysterie ontrafeld. Richard Boom heeft een fascinatie voor mummies, liefst gepimpte in doeken gewikkelde babes, getuige de schaarsgeklede, pikante fotomodellen binnenin. Veel artiesten maakten hun pin-up versie, maar de ultieme natte droom (doekjes genoeg in de buurt) is natuurlijk een eigen strip kunnen realiseren. Als scenarist lukt dat de ambitieuze uitgever. Twee verhalen, eentje die de Sisterhood als onderdeel van het wereldtoneel schetst, het andere een summiere executie van een machtige potentaat die gewetenloos denkt onaantastbaar te zijn. Zonder franjes is dat kortverhaal het sterkst. Geen blabla, recht voor de raap, in tegenstelling tot de opener die in al zijn grootsheid de bal misslaat. Sisterhood, verdienstelijk.
24-09-2021

5,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *