Malli√© en Hubert (en de niet vermelde inkleurder) vertellen een duister sprookje vol gruwelijke romantiek. Ondertussen heeft Pedrosa met Gouden Eeuw de Vrije Vlucht-lezer zo verwend dat deze 70 pagina’s te vluchtig zijn om met zo’n voornoemd epos te wedijveren. Nochtans overspoelt het drama de emoties, met twee tegenstrijdige kampen met daartussenin de melancholische prinses, zonder de gevallen ridder niet te vergeten. In de schaduwen zit vol met onontgonnen zijsprongetjes die wel aangekaart worden maar niet de diepgang krijgen die ze verdienen. Klinkt hard en dat is deels onterecht voor dit zinderende avontuur. Alleen blijf je voorlopig een beetje op je honger zitten. Brengt deel 2 soelaas?
20-10-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *