Een ‘nieuwe’ jeugdreeks met een originele insteek: de dochter van Merlijn die alles uit de kast moet halen om haar vader weer tot leven te kunnen wekken, of toch niet? Thomas Labourot springt uit de band met een grafiek die je niet meteen aan dit genre zou koppelen. Het minste wat je kan zeggen: het heeft authenticiteit. Karaktervol hebben de hoofdpersonages een specifieke identiteit, ideaal om elkaar aan te porren of eerder te enerveren. Voorlopig met enkele bizarre protagonisten die een rol opeisen waarvan je verwacht dat er een addertje onder het gras zit. Zeg maar een hele adder. Het vele leeswerk maskeert de vluchtigheid, al moet je toegeven dat Gauthiers scenario complexer is dan het lijkt. Een atypische aanrader.
22-10-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *