Over deel 1: een merci-bedankjes voor Mercy, noch medelijden. Wat een genadeloze bagger over vampierachtige demonen die het leven uit hun slachtoffers zuigen. De moeite die Andolfo doet om de horrorthriller te omkaderen, is ontoereikend. De dame, de kou en de duivel creëert geen warm hellevuur. Over deel 2: profetische woorden: “Maak een einde aan deze pijn. Aan deze ramp.” Helaas moet je hierna nog twee albums doorbijten om dit gedrocht achter de kiezen te krijgen. En daarna wordt er -ongetwijfeld als jullie dit blijven kopen- een vervolg aan gebreid. Mercy, een zwakke vertoning. Over deel 3: verkeerde reeksnaamkeuze, enkel NO ontbreekt. Mirka Andolfo heeft inderdaad geen genade met de lezer. Zijn thrillerachtig vampierverhaal is hoogdravend, oninteressant en chaotisch, moeilijk om er een lijn in te trekken. Affiniteit met de protagonisten heb je niet waardoor je op het einde no mercy hebt met de auteur. Pompeuze bagger.
01-06-2021

4/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *