Gerben Valkema op Sus & Wis, daar kan je alleen maar blij van worden, alleen wil je dat de Vroem Vroem Club meer is dan slechts een verzameling privéspielereien waar de artiest stoefend en sportief mee uitpakt. De nevenfiguren, de decors, de inventiviteiten en verwijzingen naar het patrimonium verliest aan kracht door de beslommeringen in het miniwereldje van de protagonisten dat hermetisch minder aanleunt met de opgevoerde capriolen. Suske en c° hebben dat spontane natuurlijke niet die je met bizarre ontwikkelingen de hele wereld laten rondreizen. Een fra’s, meer is het niet, met Yann die freewheelt en Shirow di Rosso die te hip en trendy inkleurt, ze zorgen voor iets te veel glans. 6 à 6,5 voor het ensemble, 7 voor Valkema’s bijdrage.
26-11-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *