Wat een eigenaardige, bizarre Kiekeboes-plot vol verspringende wendingen die je confronteren met de covid-problematiek in onze maatschappij. Waar wil auteur Merho naartoe, buiten kritisch alles satirisch onder de loep te nemen en erop in te hakken? Chaos heerst en lijkt onze wereldkloot alleen maar verder te doen degenereren. Merho schaamt zich niet en hakt erop in, wie weet sta je terug dichter met de neus op de feiten. Het is jammer genoeg té veel van het goede, maar toch petje af voor de constante durf. In navolging van Moulin Rouge heeft Merho nu zelf zijn theatraal drama en schudt jou hiermee wakker. Niet slecht, al zitten er vele discrepanties in Stallaerts grafisme.
27-11-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *