Het moest er een keer van komen, zelfs Alec Senator-schrijfster Valerie Mangin mag zich nu op de hoofdreeks richten en zelf een plot aanbrengen. Gewiekst als dat ze is, linkt ze het verhaal onrechtstreeks met deel 13 van voornoemde reeks! Deze 40ste episode is meer rechttoe, rechtaan, zonder al te veel poespas, een queeste op zoek naar een vergeten, verzwolgen tempel: die van de minotaurus. Door de ondernemingszin van de helden loopt alles ogenschijnlijk van een leien dakje. Mangins scenario is braaf en traditioneel, tekenaar Millien is uitstekend in decorbouw en heeft een boeiende, speciale manier van inkting die je zelden (zeg maar nooit) tekenkomt in een boek van Alex. Mensen tekenen daarentegen gaat hem iets minder af. Het oog van de Minotaurus, best oké.
19-12-2021

6/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *