Een andersoortige fantasystrip met twee universa, een reële (de grijze zone) en de Openwereld die ondanks de grote verschillen toch overlappingen met elkaar hebben met personages die van de ene naar de andere kunnen reizen. Rémi Guérin en Krystel verrassen met een frisse aanpak, met het onderhoud met de uitgeefdirecteur als opener, de introductie tot het ingebeelde verhaal. Nochtans leest wat volgt als zijnde levensecht! Ondanks de dikte van het boek hangt er een grote mistige waas van mysterie rond hetgeen er allemaal gebeurt, alsof het slechts de aanzet is voor een groots epos terwijl de eindzin meteen het vervolg en slot aankondigt. Krystels tekeningen creëren de juiste magie en slepen je als buitenstaander mee. Mooi.
19-12-2021

6,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *