Doe het hem eens na, de voorbode schrijven van Herakles’ heroïsche werken, een wat voorafging die enorm zware, tragische momenten bevat terwijl je net een luchtig en vluchtig onderwegverhaal verwachtte. De openbaring is alleszins verontrustend, de beproevingen die de ‘held’ nu al moet doorstaan onmenselijk. Zelfs met de goddelijke verweving struikelen Le Tendre en Rossi niet over de spirituele gewichtigheid. De reis brengt je naar de diepste krochten van je ziel, slechts één ding geldt: de confrontatie aangaan! Leest in eerste instantie gemoedelijk en amusant totdat het lot de overhand neemt en je beseft dat dit ‘spelletje’ wel eens erg kwalijke gevolgen zou kunnen hebben. Vergeet vrijblijvendheid, dit is een enorm intiem relaas vol extravagante offers. Schitterend getekend door Rossi, wat enkel overmeesterd zal worden door hetgeen dat op deze klepper aansloot: Tiresias. Wordt onrechtstreeks vervolgd. Hera’s glorie, op de cover na (straalt niet de grandeur uit, plus de opmaak die ontkracht) een prachtboek.
05-12-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *