Uit 2017 oorspronkelijk in het Frans bij Lombard verschenen (sorry, ‘Le’ Lombard), Crisse op solopad, enkel voor de kleuren geassisteerd door zijn gebruikelijke partner in crime Fred Besson. De Girls hebben allemaal wel iets weg van Han Solo: rebels, op zichzelf (zelfs als team), waar het kan even achter de rug wat bijverdienen, van een robbertje vechten houden en zich steeds (on)bewust in nesten werkend. Echte girl power terwijl maffiosi en ander verdacht gespuis achter hen aanzitten tijdens de uitvoering van hun nobele opdracht. Crisse leeft zich uit met de rondborstige dames die ons alle hoeken van het heelal laten zien. Een waas van mysterie laat de deur open voor een tweede deel. Hier heb je ‘m, sukkel!, leuk en sexy.
05-01-2022

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *