Een tijdsgebonden (2019-2020) bloemlezing die naast de initiator Het Marc Sleen Museum (de Stichting en het Atelier in de kelder) de deelnemers presenteert van het incubatorproject genaamd De Knalgele Kubus. Pas afgestudeerden (van Sint-Lukas, maar ook de Franstalige tegenhanger in Brussel) bemannen en bevrouwen afwisselend de symbolische plek en tekenen er ondertussen aan eigen projecten. Elke artiest wordt kort voorgesteld aangevuld met fragmenten uit hun strip. Tip: in plaats van je slechts vluchtig te laten onderdompelen, lees je beter de albums volledig, want zo uitgelicht is het geen meerwaarde. Kortom, dit is een coffee table book dat je na aankoop zelfs niet weet waar te leggen. Dus pak Uitzicht met kamer, De kever en de Koning en Tram 5 asap vast.
10-01-2022

5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *