Tot nu toe het beste verhaal uit de reeks waarin de Vikingen slechts een kleine bijrol spelen en dus de focus op de waterwereld van de meerminnen ligt alwaar er zich een Romeo & Juliet-achtige hereniging voordoet. De plot ontwikkelt zich gemoedelijk met het opgroeiende kind dat door enkele meerminnen onder hun verborgen hoede wordt genomen, in het geheim weliswaar. Niet iedereen kan immers begrip voor deze ‘adoptie’ opbrengen. Gihef zwenkt en zorgt dat je na 11 pagina’s in andere wateren terecht komt die de intro volledig doen vergeten. Of dit een meerwaarde heeft, moet blijken! Livia Pastore brengt de waterwereld geslaagd tot leven. De held van de Zuidelijke Zeeën: goed.
28-12-2021

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *