Paul Teng heeft bewezen een professioneel en krachtdadig tekenaar te zijn, zijn zijn passage bij Jacques Martins Tristan bleef niet onopgemerkt door de zeer realistische insteek en het rauwere karakter. Nu tilt hij zichzelf naar het hoogste niveau in samenwerking met Bérengère Marquebreucq. Wat een fabelachtig, imponerend fantasyrealisme met draken die levensecht zijn en vuur spuwen. Het onwezenlijke wezenlijk. En dat toch in een semi’alledaagse’ context. Het weerzien met Sioban is mooi en hartelijk, de dame leeft met haar verleden en worstelt met de toekomst. Lord Heron verrast door het boude scenario, de indrukwekkende grafiek en de geweldige aanvullende kleuren. Dat er nóg Klaagzangen gezongen worden in de Verloren Gewesten.
07-12-2021

8/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *