Het idyllische leven van de piraat op een minder idyllische manier, in deze ider-voor-zich-wereld is het eten of gegeten worden Sukkelaar Raven moet voornamelijk alles ondergaan, al probeert hij gewiekst zijn ‘medestanders’ toch te manipuleren. Wie heeft nu de touwtjes in haden? Het lijkt alvast of elke protagonist in dit boek gewetenloos is en er van een gemeenschapsgevoel quasi geen sprake is. Helse contreien is inderdaad Dante Alighieri-waardig met deze trip doorheen het inferno, Lauffray heeft ondanks de wrede, donkere gloed de tekeningen minder krassig en dus ook luchtiger gemaakt met eens de queeste begint een moordend tempo aanhoudt om het doel te bereiken. In de categorie spectaculair weet de artiest je makkelijk te overdonderen. Fascinerend.
22-12-2021

7,5/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *