Laten ze zich maar amuseren, Fred de Heij, Frits Jonker en Ger van Wulften. Ze vormen een bont gezelschap dat zich niks aantrekt van conventies en die gewoon doen waar ze zin in hebben. Strips van Fred zijn altijd leuk, of je ze nu begrijpt of niet! De minicursus van Frits Jonker is leerzaam. Maar bovenal de aanvullingen met oud, onbekend materiaal van artiesten waarvan je nooit eerder hoorde of iets zag, dat is toch wel leuk om er kennis mee te maken. Met binnenin ook nog een knotsgekke Fluide Glacial-poster. Dit eerste nummer, voor 7,50 euro zijn geld waard! Trouwens, eveneens educatief verantwoord: binnenin de wikkel staan de verbeteringen van errata. Proficiat, mannen.
06-01-2022

7/10

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *