Huisartiest van Expo 59 Al Severin geeft een inkijk in zijn rijkgevulde portfolio. Geniet van de kribbels, voorbereidende schetsen, creatieve uitvindingen, concepttekeningen en onverwachte cartoons die hij voortdurend maakt. Opdrachttekeningen zijn mogelijk indien ze passen in het kader van Bakelitte & Formika, de twee guitige personages die hem sinds kort voor nieuwe verhaaltjes inspireren en die ondertussen ook het uithangbord van Expo 59 vormen. Neem indien interesse contact met ons op.

Wie trekt er tijdens deze corona-tijden aan de touwtjes? "Oké, tijd om ons eens met België bezig te houden... The world is my oyster!"

 

Ter promotie van de Jerry Spring-integrales maakt Al uitzonderlijk enkele dédicacen. Hou onze virtuele signeeracties in het oog!

 

Iets te overenthousiast begon Severin aan de opdracht "Maak je klaar voor een Under the Ink". Van Babylonische spraakverwarring gesproken.

 

Een wit blad, een potloodschets, de finale inkting en ter afronding het spel met de rasters. Het zorgt bij de inkleuring altijd voor een leuk resultaat.